Principii

PRINCIPIUL AFACERII
Intreaga afacere este cladita pe principiul parteneriatului, iar investitia este reciproca: clientii nostrii investesc incredere, iar noi profesionalism si experienta. Relatia este una speciala si are ca scop principal: satisfactia clientilor.

La SKY ZEPP, urmam o filozofie de afaceri simpla: sa ne punem talentul si cunostintele in slujba crearii de personal profesionist si servicii superioare care sa contribuie la crearea unei societati europene mai bune.

SKY ZEPP isi propune sa fie mai mult decat un furnizor de produse. Produsele purtand marca SKY ZEPP sunt o solutie moderna la problema clasica – TIMPUL COSTA BANI. In spatele beneficiilor produselor noastre stau argumente rationale care fac referire la relatia dintre COST si TIMP. Prin cautarea de solutii, tehnologie si performanta se castiga timp.

Cu SKY ZEPP se REZOLVA dilema provenita din COSTUL necesar TIMPULUI insuficient pentru atingerea obiectivului pe care l-ati crezut PIERDUT.

  • operativitate;
  • livrare prompta;
  • adaptare la cerinta clientului;
  • calitate;
  • pret competitiv;
  • timp de executie scurt.

PRINCIPIUL VALORII
Aristotel considera drept valoare ceea ce multumeste o trebuinta. Trebuintele sunt fizice si psihice, de aceea deosebeste 2 feluri de valori: valori morale, spirituale si valori materiale. Valorile economice sunt materiale. Un lucru are cu atat mai multa valoare cu cat multumeste o trebuinta mai imperioasa . Filosoful grec a distins doua spete de valori economice: valoarea de schimb si valoarea de intrebuintare. In urma acestui principiu SKY ZEPP se ghideaza, in momentul in care alege valoarea de schimb necesara atribuirii costului unui produs finit‚ un cost de cumparare ce creaza beneficiarului final o valoare de intrebuintare. Valoarea reprezinta progresul si profitabilitatea firmei SKY ZEPP prin atribuirea unui pret corect corelat cu necesitatea ce rezulta din cerere si oferta.

PRINCIPIUL CALITATII
Conform principiilor lui Feigenbaum in SKY ZEPP se tine sub control calitatea incepand cu identificarea cerintelor de calitate a clientului, proiectarea si fabricarea, terminand cu identificarea utilizarii produsului finit conform celor patru trepte ale controlului:

– Controlul conceptiei care implica stabilirea specificatiilor necesare realizarii calitatii din punct de vedere al costurilor, performantelor, fiabilitatii si securitatii în functionare ale unui produs, în functie de nevoile reale ale utilizatorilor, incluzând localizarea surselor posibile de deficiente;

– Controlul în receptie de catre beneficiar, care vizeaza acceptarea în conditii minime de risc a materialelor si componentelor conforme specificatiilor, punând accent pe responsabilitatea furnizorilor de materie prima;

– Controlul produsului si productiei în scopul prevenirii si detectarii abaterilor de la calitatea ceruta, astfel încât sa se produca numai piese conform conditiilor din specificatii;

– Studii specifice prin care se determina ce efecte pot aparea pe întreaga traiectorie de realizare a produsului, în scopul localizarii principalelor cauze care determina neconformitati ale produselor, sa determine posibilitati de îmbunatatire a calitatii prin permanentizarea actiunilor corective.

PRINCIPIUL EXCELENTEI
Tot ceea ce facem in SKY ZEPP este condus de o pasiune de nezdruncinat pentru excelenta — si un angajament convins de a produce cele mai bune piese si componente de pe piaţă, la cele mai inalte standarde.

PRINCIPIUL SCHIMBARII
În cadrul economiei europene de astăzi bazate pe viteză, schimbarea este constantă, iar acceptarea schimbarii este critică pentru supravieţuirea unei companii. Aşa cum am făcut in acesti ani, ne raportăm la viitor anticipând nevoile şi cererile pieţei muncii pentru a conduce compania spre un succes pe termen lung.

PRINCIPIUL INTEGRITATII
La baza afacerii noastre se află operarea într-un mod etic. Tot ceea ce facem este ghidat de principii morale care asigură corectitudinea, respectul şi transparenţa totală faţă de toţi colaboratorii.

PRINCIPIUL PERFORMANTEI
Ca orice companie tanara, suntem dornici sa atingem perfectiunea in procesul de productie a produselor noastre. Stiind ca performanta continua este unul dintre mijloacele principale de atingere a perfectiunii, avem grija ca echipa noastra sa ridice mereu stacheta, deoarece credem ca performanta se numeste performanta doar daca se repeta. La noi, performanta nu este un mit, ci o realitate la care muncim in continuu.

PRINCIPIUL MOTIVATIEI
Foarte simplu, o companie este sustinuta de oamenii sai. La SKY ZEPP, suntem dedicati acordarii oamenilor nostri a unei multitudini de oportunitati prin care sa-si atingă potentialul maxim.