Tehnologie

Tehnologia este ansamblul metodelorproceseloroperatiilor facute sau aplicate asupra materiilor prime si datelorpentru realizarea unui anumit produs final.

METODE

Am abordat prin metodele de realizare a componentelor aplicarea studiilor tehnice la care au ajuns specialistii din cadrul companie SIEMENS si am achizitionat ultimul produs informatic de realizare a componentelor. Dotarea echipamentelor cu comanda numerica cu panouri de comanda ce utilizeaza programul de simulare SIEMENS810D/840D si legarea lor cu departamentul de inginerie la calculatoarele pe care se creaza piesa necesara in productie, ofera avantajul de realizare a piesei si analizarea parametrilor de lucru fara diferente de la momentul crearii virtuale pana la realizarea in amanunt a parametrilor din proiectele clientilor.

PROCESE

SKY ZEPP vine in intampinarea clientului cu cele mai bune solutii de realizare a componentelor din toate tipurile de materiale ce suporta prelucrarea prin aschiere a metalelor. Prin achizitia de echipamente de strunjire si frezare performante produse de renumitul producator mondial DMG Gildemeister am abordat o piata complexa in realizarea componentelor. Colaborarea noastra cu producatorul DMG a fost rasplatita prin beneficiile ce au fost aduse de corporatie prin completarea continua cu tehnologii noi ce au fost oferite prin insumarea inventiilor de ultima generatie a producatorului MORI SEIKI ce au lansat produsele achizitionate de noi in cursul anului 2012 DMG-MORI SEIKI CTX310 V3 eco si DMG-MORI SEIKI DMC 1035 4 axe.

OPERATII

Operatiile tehnologice sunt realizate cu ajutorul sculelor de prelucrare furnizate de la cele mai de prestigiu companii mondiale care prin studiile efectuate au reusit sa ofere cele mai bune solutii de prelucrare a metalelor. Deciziile si solutiile abordate pentru strunjirea, debitarea, degrosarea si finisarea pieselor au fost luate pe tot prcursul activitatii noastre prin colaboarea la proiecte impreuna cu reprezentantii SANDVIKISCAR care prin vizitele periodice au oferit cele mai bune solutii pentru abordarea prelucrarii in cel mai eficient mod si la timpii cei mai scurti, corelate cu calitatea cea mai buna a suprafetelor prelucrate. Pentru piesele care necesita realizarea de filete si gauri, SKY ZEPP a optat pentru realizarea lor cu ajutorul burghielor si tarozilor furnizati de specialistii de la EMUGEWALTER si OSG.

MATERIA PRIMA

Materialele ce compun materia prima necesara realizarii componetelor sunt alese in functie de precizarile clientilor beneficiari ai produselor finale, compozitia materialului necesar fiind cuprinsa in plansele de realizare a pieselor. Prin diversitatea furnizorilor de materiale, am incercat pe baza referintelor de calitate achizitia de materiale din inteaga Europa in functie de calitatea furnizata si de diversitatea oferita din Romania, Germania, Italia, Austria, Polonia.

DATE

Datele sunt informatiile care atesta corelatia intre plansa cu detaliile de productie, simularea in programe 3D CAD/CAM si piesa finala. Pentru cele 3 date de referinta este necesara o corelare directa ce se poate realiza prin verificarea cu ajutorul instrumetelor de masura a parametrilor finali oferiti de client. SKY ZEPP a hotarat sa abordeze tehnica masurarii prin intermediul dispozitivelor de masura, control si monitorizare a pieselor si sculelor de prelucrare oferite de compania HEIDENHAIN, companie ce ofera masurarea directa si prin touch probe prin infrared si a sistemelor de masura directa oferite de MITUTOYO.

PRODUSUL:

Produsul final receptionat de clientii nostri, prin aprecierile si continua colaborare, reprezinta rezultatul si satisfactia muncii echipei noastre cu care ne mandrim si reprezinta cartea noastra de vizita. Prin meticulozitatea si exigentele clientilor nostri reusim sa ne depasim performantele si sa satisfacem impreuna asteptarile clientului final – CUMPARATORUL – celui care ii multumim pentru increderea si alegerea facuta prin cumpararea de produse de calitate la care iau parte intregul lant de idei si inovatii puse in practica de compania noastra SKY ZEPP.

Galerie foto